Partnerinizle eğlenceli, hafif bir sohbet, hafifçe yanan mumlar, en sevdiğiniz romantik müzik, bir düfüzörden gelen uçucu yağların aroması ve refleksoloji, hepsi şehvetli ve tatmin edici seks için elverişli bir ortam yaratmaya yardımcı olabilir.

Cinsel Refleksoloji

Refleksoloji eller, yüz, kulaklar ve en yaygın olarak ayaklardaki refleks noktalarına nazik ve sıkı bir baskı uygulayarak terapötik uygulamadır. Bu basınç noktalarındaki gerilimi ve stresi serbest bırakarak, refleksoloji vücuttaki organları ve bezleri nazikçe etkiler. Daha iyi bir uykuyu teşvik etmenin yanı sıra , refleksoloji cinsel yaşamınızı renklendirmenize de yardımcı olabilir.

Ayak refleksolojisi yatak odasında işleri nasıl canlandırabilir?

İster yeni ister uzun süreli bir ilişki içinde olun, partnerinize güvenmek esastır . Refleksoloji, ilişkinin hangi aşamasında olursanız olun, gerginliğinizin üstesinden gelmenize yardımcı olabilecek harika bir sözsüz iletişim şeklidir.

Refleksolojinin uzun bir günün ardından gevşemenize ve stresinizi  serbest bırakmanıza yardımcı olabileceğinden bahsetmiyorum bile. Doğru yapıldığında, ayaklardaki uyarıcı alanlar tüm vücutta keyifli duyumlar yaratır. 

Partnerinizle eğlenceli, hafif bir sohbet, hafifçe yanan mumlar, en sevdiğiniz romantik müzik, bir düfüzörden gelen uçucu yağların aroması ve refleksoloji, hepsi şehvetli ve tatmin edici seks için elverişli bir ortam yaratmaya yardımcı olabilir.  Seviştikten sonra ayağa kalkmak yerine, refleksoloji, devam eden bağ için fiziksel ve duygusal olarak bağlı kalmanıza yardımcı olabilir.

Seksten önce veya sonra denenecek bir ayak refleksolojisi rutini.

Bu 10 dakikalık basit ayak refleksolojisi rutinini seksten önce veya sonra partnerinizde dönüşümlü olarak yaparken yukarıdaki tabloya bakın:

1. Eşinizin ayaklarını tek tek bastırarak, sıkarak, hafifçe tokatlayarak, hafifçe yoğurarak - ona ne iyi geliyorsa - gevşetin. Başparmağınızı her ayağın solar pleksus noktalarında 5 ila 10 saniye basılı tutarak bitirin.

2. Her ayağın altında, küçük hareketler kullanarak (başparmağınızın ayağınızı yukarı kaldıran bir tırtıl olduğunu hayal edin), ardından dış kenarla bu noktalara bastırın. Başparmağınızın veya işaret parmağınızın ucunun

  • Solar Pleksus (merkezde ayak topunun altında) gevşer ve kaygıyı giderir.
  • Beyin (10 parmağın hepsinin tepesinde) libidoyu yükseltir ve hayal gücünü harekete geçirir.
  • Hipofiz (ayak başparmağının merkezi) hormon salgısını kontrol eder.
  • Hipotalamus (ayak başparmağınızın dışında) yumurtalıklara/testislere östrojen/testosteron üretmesi için sinyal gönderir.
  • Adrenal bezler (tabanın ortasındaki ayağın iç kenarına yakın) genel enerjinizi arttırır.
  • Omurga (ayağın iç kenarı, tabanın merkezinin altında) esnekliği artırır ve sinir sistemini yatıştırır.
  • Rahim/prostat (ayak bileklerinin içi) rahim orgazmını/boşalmasını destekler.

3. Gevşeme tekniklerini bir kez daha uygulayın ve her iki ayağınızdaki solar pleksus noktasına bir kez daha başparmakla bastırarak bitirin. "Esinti vuruşları" ile bitirin—parmak uçlarınızı her bir ayağın üst, alt ve yan taraflarında tüylü bir hareketle cilde zar zor dokunarak hafifçe gezdirin.