Şifacı, dönüşüm koçu veya diğer insanlara ve gezegene yardım eden biri misiniz? Veya belki de ruhunuzun çağrısını takip etmek ve dünyada bir fark yaratmak için “normal bir işten” geçiş yapmak istersiniz.

Şifacı, dönüşüm koçu veya diğer insanlara ve gezegene yardım eden biri misiniz? Veya belki de ruhunuzun çağrısını takip etmek ve dünyada bir fark yaratmak için “normal bir işten” geçiş yapmak istersiniz.

Evren, birlikte dünyayı daha iyi bir yer haline getirebilmemiz ve daha büyük bir etkiye sahip olabilmemiz için öğretilerimi şifacılara yardım edecek şekilde genişletmem için beni dürtüyor  .

 

Işık işçilerinin, şifacıların ve yardımcıların en büyük zorluklarından biri, bolluğu kucaklamak ve kendi değerinize değer vermektir. Başkalarını yüceltme ve iyileşmeyi kolaylaştırma yeteneğine sahip olduğunuzda, genellikle hediyelerinizi bedavaya vermeniz gerektiğini hissedersiniz.

Bu işte harikasın, keyifli hissettiriyor, öyleyse bu çok çalışmak ya da mücadele etmek değilken neden para kazanasın ki? Yüksek teknolojide çalışmak bana işkence gibi geldi ama insanlara nasıl iyileşeceklerini öğretmek harika bir duygu!

İnsanların sağlıklarını ve esenliklerini iyileştirmelerine yardımcı olmak için Çin Refleksolojisi ve Zihin Beden bağlantısını öğretmeyi sevsem de, kendimi geliştirmem isteniyor. Blogumla binlerce kişiye ulaşabilirim ama başkalarına ve gezegene yardım eden insanlara yardım edersem o zaman birlikte milyonlarca insana ulaşabiliriz. Bu ne kadar harika olurdu!

Maddi özgürlüğe kavuşabilmeniz ve çevrimiçi erişiminizi artırabilmeniz için özellikle şifacılar için refah hakkında eğitim vermem için Evren tarafından yönlendiriliyorum.

Para kazanma stresini üzerinizden attığınız zaman, hayallerinizi hayata geçirebilmeniz ve dünyadaki etkinizi artırabilmeniz için içsel rehberliğinizi duyabileceğiniz bir alan yaratırsınız.

Son üç yıldır yürüdüğüm yolculuk bu. Henüz finansal olarak özgür olmasam da, yoldayım! Woohoo! Sonuç olarak, daha fazla boş zamanım oluyor, tutkulu olduğum kar amacı gütmeyen kuruluşlar için gönüllü olabiliyorum ve daha da büyük bir etki yaratabilmek için bardağımı tazelemek ve yeniden doldurmak için kendime zamanım oluyor.

Ayrıca işimin işle ilgili yönlerine daha az zaman ayırıyorum ve öğrencilerimi desteklemeye odaklanmak için daha fazla zamanım oluyor. Önce para zihniyetimi değiştirmeden bunların hiçbiri mümkün olmazdı. Siz de nasıl yapabileceğinizi öğrenin!  

Refah getiren şey yaptığınız şeyler (örneğin bir web sitesi oluşturmak, ilgi uyandıran metinler yazmak, bir kitap yazmak, güzel bir logo yapmak, bir satış sistemini takip etmek, 10.000 Facebook hayranı edinmek, YouTube kanalınızı büyütmek vb.) değildir . Bu senin zihniyetin.

Hediyelerinizi, kendinizin ve ailenizin geçimini sağlamanız gerektiği için para kazanma baskısı olmadan paylaşabilseydiniz, ne kadar etkili olabilirsiniz? Finansal olarak mücadele etmiyorsanız, daha büyük nasıl bir etki yaratabilirsiniz?

Vizyonunuzu kolaylıkla ve büyüklükte gerçekleştirecek bolluğa sahip olduğunuzu hayal edin. Finansal olarak özgür olsaydınız yaratabileceğiniz etkiyi hayal edin.

Öğrenmek için video kaydını izleyin:

  • Bolluk söz konusu olduğunda şifacıların karşılaştığı en büyük zorluk ve bunun üstesinden nasıl gelineceği
  • "Parayı umursamadığınızda" ve materyalist olmadığınızda nasıl para kazanabilirsiniz?
  • “Finansal özgürlüğün” ne olduğuna dair somut bir anlayış ve bunu başarmak için gerçekçi bir zaman çerçevesi. Öğrendikten sonra, net hedefler ve niyetler belirleyebileceksiniz !
  • Çekim Yasası hayatınızdaki para miktarını nasıl etkiler?
  • Finansal refahı çekmek için zihniyetinizi değiştirmenin yolları